Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 100 gramů vody
- 100 gramů bílého balsamico octa
- 50 gramů cukru
- 50 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička sušené bazalky
Salát
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů bílého chřestu, oloupaného, na kousky (3-4 cm)
- 500 gramů zeleného chřestu, spodní třetina oloupaná, na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů piniových oříšků
- 200 - 250 gramů jahod, na čtvrtky
- 50 - 100 gramů rukoly, na přiměřeně velké kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Polévka Tom Yum
15 min
Krevetová polévka s batáty
45 min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 godz. 15 min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 min
Marinované krevety
1h 10 min