Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecake
- 4 eieren, gescheiden
- 100 g suiker
- 125 g pure chocolade, in stukken (2 cm)
- 125 g boter, in stukken
- boter, in stukken, plus extra om in te vetten
- bloem, plus extra om te bestrooien
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder (5 g)
- 600 g water
Slagroom en chocoladeganachevulling
- 315 g room, min. 30% vet, gekoeld
- 80 g pure chocolade, in stukken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Brownie koekjes
1 godz. 35 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Chocoladetruffels
2h 45min
Chocoladereep likeur
15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Warme chocolademelk
10min