
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecake
- 4 eieren gescheiden
- 100 g suiker
- 125 g pure chocolade in stukken (2 cm)
- 125 g boter in stukken
- boter in stukken, plus extra om in te vetten
- bloem plus extra om te bestrooien
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder (5 g)
- 600 g water
Slagroom en chocoladeganachevulling
- 315 g room, min. 30% vet gekoeld
- 80 g pure chocolade in stukken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 684 kcal / 2863 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3hod. 45min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2hod.
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Taart van pindakaas en chocolade
1hod. 20min
Granité van koffie
8hod. 10min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Panna cotta
6hod. 15min
Lentetaart met yoghurt
5hod. 15min