Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Insalata di pesce spada e pinoli
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 4 - 5 grani di pepe rosso
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di pesce spada in tranci
- 500 g di acqua
- 10 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cetrioli, sbucciati e a rondelle
- 15 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Petto di pollo e zucchine
50min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min