
Zařízení & příslušenství
Lentil and mint salad
Příprava 15min
Celkový 3hod. 55min
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
320.3 kcal /
1345.8 kJ
Protein
12.8 g
Tuk
16.1 g
Sacharidy
26.6 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sodík
297.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Viva la Vegan
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland