Zařízení & příslušenství
Lentil and mint salad
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 55min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
297.1 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
26.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva la Vegan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa tabouli
12hod. 40min.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min.
Lentil hotpot
12hod. 45min.
Ratatouille
40min.
Pumpkin tart
2hod. 15min.
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min.
Vegetable pilaf
1hod.
Israeli couscous salad
1hod.
Eggplant with burghul
55min.
Asparagus risotto
40min.
Sweet potato and grain salad
1hod. 30min.