Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Rainbow bowl
1h 20min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Fruit and yoghurt pizza
1 godz.
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Tofu scramble
25min