Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Freekeh and broad bean salad
2hod. 30min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Miso salmon broth
40min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Brown rice salad
40min