Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 600 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Ricotta
- 8 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2468 kJ / 589 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Risotto mit Zucchini
40 min
Risotto milanese
35 min
Risotto mit Basilikum
40 min
Erbsen-Risotto
50 min
Tomatenrisotto
50 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto
30 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Rucola-Risotto
35 min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 min
Risotto for One
35 min
Risotto alla Milanese
35 min