
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan in Stücken
- 500 g Tomaten geviertelt, entkernt
- 80 g Schalotten halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 600 g Geflügelbrühe heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter kalt, in Stücken
- 80 g Ricotta
- 8 Stängel Basilikum abgezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 589 kcal / 2468 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 64 g