Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Porree, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Wasser
- 2 Scheiben Thunfisch, frisch (insges. ca. 1 kg), jede Scheibe ca. 3 cm dick
- Pfeffer
- Dill zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Edelfischragout
35 Min
Zander mit Spinat
30 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree
50 Min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min