Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Öl
- 1 Prise Chilipulver
- 100 g trockener Weißwein
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
nebo 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 400 g Tintenfische, ganz, klein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1091 kJ / 260 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Kreolischer Fisch
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Tintenfischsauce
40 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Pulpo
2h
Seafood-Eintopf
50 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min