Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Öl
- 1 Prise Chilipulver
- 100 g trockener Weißwein
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
nebo 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 400 g Tintenfische, ganz, klein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1091 kJ / 260 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Fischsuppe
1u. 40min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Marinierter Fisch
24h
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Tintenfischsauce
40 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min