Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kukuřično-rajčatová salsa
- 200 gramů rajčat, na kousky
- 20 gramů limetkové šťávy
- 1 čajová lžička agávového sirupu
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
- 1 konzerva kukuřice, sterilované (135 gramů), okapané
Papriková omeleta
- ½ svazku čerstvé petržele, bez stonků
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 4 vejce
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pálivé papriky
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 červená paprika, na proužky (5 mm silné)
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1240 kJ / 296 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1u.
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1h 20min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Plněná rajčata
Žádné hodnocení
Pomazánka z lilku
45min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1u.
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50 Min
Rybí karbanátky s quinoou
1sa 15 dk
Vodka orange
5min
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20 Min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 Min