
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele hladkolisté, omyté a osušené
- 120 gramů bílé cibule na čtvrtky
- 180 gramů mrkve na kousky (2 cm)
- 2 stonky řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí (4 stehna, viz tip)
- 50 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného (viz tip)
-
400
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
nebo 400 gramů švestkových rajčat, typu San Marzano oloupaných, bez semínek - 2 čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 538.7 kcal / 2257 kJ
- Protein
- 38.3 g
- Tuk
- 37.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 min
Sicilské purpetti fúze
1 h
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
No ratings
Mandlové cihličky s olivami
No ratings
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
No ratings
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 h 35 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 h
Guláš palermo s gnocchi
1 h 25 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 h 30 min
Pekingské kuře
50 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min