Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, hladkolisté, omyté a osušené
- 120 gramů bílé cibule, na čtvrtky
- 180 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 2 stonky řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí (4 stehna, viz tip)
- 50 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného (viz tip)
-
400
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
nebo 400 gramů švestkových rajčat, typu San Marzano, oloupaných, bez semínek - 2 čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2257 kJ / 538.7 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1sa 35 dk
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Avokádová krémová polévka
15min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10 min
Sýrová pomazánka Almogrote
1h
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49sa 5 dk