Kuře alla cacciatora
TM6 TM5

Kuře alla cacciatora

4.4 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 1 svazek čerstvé petržele hladkolisté, omyté a osušené
  • 120 gramů bílé cibule na čtvrtky
  • 180 gramů mrkve na kousky (2 cm)
  • 2 stonky řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 800 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí (4 stehna, viz tip)
  • 50 gramů červeného vína
  • 1 snítka rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného (viz tip)
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
    nebo 400 gramů švestkových rajčat, typu San Marzano oloupaných, bez semínek
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 špetka pepře, černého, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
538.7 kcal / 2257 kJ
Protein
38.3 g
Tuk
37.2 g
Sacharidy
13.6 g
Vláknina
3.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty