Zařízení & příslušenství
Kuře alla cacciatora
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele hladkolisté, omyté a osušené
-
120 gramů bílé cibule na čtvrtky
-
180 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
2 stonky řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí (4 stehna, viz tip)
-
50 gramů červeného vína
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného (viz tip)
-
400 gramů švestkových rajčat, typu San Marzano, oloupaných, bez semínek400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
2 čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
38.3 g
Kalorie
2257 kJ /
538.7 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
13.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohárky s překvapením
2h 15min
Zelné knedlíky
36min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Mojo Amarillo
45min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Středomořský kuřecí koláč
50min
Indické kuře v jogurtu
1h
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min