Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů krevet, loupaných
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oleje na smažení
- 100 gramů rajčat
- 230 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů avokáda, zralého, bez pecky
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 500 gramů podmáslí
- 100 gramů vody
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 10 gramů limetkové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Slávky alla Medoc
50 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Pekingské kuře
50 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Polévka Tom Yum
15 Min