Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů krevet, loupaných
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oleje na smažení
- 100 gramů rajčat
- 230 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů avokáda, zralého, bez pecky
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 500 gramů podmáslí
- 100 gramů vody
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 10 gramů limetkové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Hovězí steaky v papilotě
40 Min
Chřestový salát s mangem
35min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
Žádné hodnocení
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Rybí polévka s pórkem
35min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15 min