Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Breadcrumbs
- 50 g day old bread, cut into pieces
Codfish
- 100 g day old bread, cut into pieces
- 100 g milk
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch nutmeg
- 200 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497.8 kJ / 597 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 5061.5 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli
26h
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Green goddess pizza
1h 30min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Peas and jamon
40 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Summer dahl
35 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Traditional hommus
25h 5min