Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 5 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    1 tsp
  • basmati rice
    200 g
  • asparagus
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon sabayon sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 403 kcal / 1685 kJ
Protein 13 g
Tuk 20 g
Sacharidy 41 g
Vláknina 3.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...