Zařízení & příslušenství
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom and white wine cream sauce
30min.
Sourdough soup (White borscht)
96hod. 30min.
Polenta
25min.
Potato and porcini mushroom soup
30min.
Creamed spinach
15min.
Creamy blue cheese with shell pasta
45min.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1hod. 30min.
Yoghurt soup cups
1hod. 10min.
Mushroom and bacon pasta
30min.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min.
Taleggio cheese sauce
10min.
Grilled eggplant dip
2hod.