Kompatibilní verze
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Rice salad
1h
Planked Amaretto peaches with ricotta
Žádné hodnocení
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Garlic mushrooms
25 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.