Kompatibilní verze
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Omelette
30 Min
Spaetzle
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Wasabi devilled eggs
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Creamed spinach
15 Min