
Kompatibilní verze
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Chopped vegetable salad
10min
Spelt
2hod. 40min
Chicken broth with bread dumplings
1hod. 5min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1hod. 40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Seafood panzanella
1hod.
Creamed spinach
15min
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min
Sauerkraut salad
10min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Asparagus risotto
40min