Kompatibilní verze
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Sauerkraut salad
10 Min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Asparagus and pea omelette
20 Min