Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1434.9 mg
Alternativní recepty
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Asparagus risotto
40 min
Polenta
25min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Eggplant with burghul
55min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min