Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1434.9 mg
Alternativní recepty
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min