
Zařízení & příslušenství
Eggplant involtini with risotto
Příprava 30min
Celkový 1hod. 55min
4 portions
Suroviny
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
653 kcal /
2743.3 kJ
Protein
20.2 g
Tuk
36.9 g
Sacharidy
56.8 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sodík
1434.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Signature Risottos
9 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland