Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 51.9 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 2135.9 mg
Alternativní recepty
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Warm cabbage dish
15 min
Cucumber soup with prawn skewers
Žádné hodnocení
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Sauerkraut salad
10min
Turmeric fish
30 min
Ukrainian borscht
35min