
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glutenvrij deeg
- boter om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 568 kcal / 2386 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fatayer met kaas en munt
2 h
Vegan croissants met notenvulling
No ratings
Rabarber, gember en citroen risotto
No ratings
Fruitpapje met ontbijtgranen
No ratings
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 h 15 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
No ratings
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 h
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Vegetarische chili
1 h 5 min