Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Margarita
10 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Quiche lorraine
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Hornazo
Žádné hodnocení
Spookachtige snacks
1h 15 min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Indiase groentencurry
50min
Kip garam masala
50min
Taart van appelcrumble en meringue
2h