Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 160 g uien, in vieren gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 5 takjes verse peterselie
- 200 g wortelen, in kleine stukken
- 30 g olijfolie
- 500 g tomatenpuree, uit blik
- 6 snuifjes zout
- 6 snuifjes 5 bessen peper
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 80 g maïzena (zetmeel)
- 1000 g melk
- 1000 g courgettes, gewassen en ongepeld
- 6 sneetjes gekookte ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1018.3 kJ / 244.3 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 665.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10 min
Zomerse pastasalade
30 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Waterzooi van kip
1 godz.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Romige courgettensoep
35 min