Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 160 g uien, in vieren gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 5 takjes verse peterselie
- 200 g wortelen, in kleine stukken
- 30 g olijfolie
- 500 g tomatenpuree, uit blik
- 6 snuifjes zout
- 6 snuifjes 5 bessen peper
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 80 g maïzena (zetmeel)
- 1000 g melk
- 1000 g courgettes, gewassen en ongepeld
- 6 sneetjes gekookte ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1018.3 kJ / 244.3 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 665.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20 分钟
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Broccoli-ham omelet
35min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Žádné hodnocení
Kruiden- en citroenzout
1h
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min