Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Trutenfleisch, ohne Knochen, ohne Haut
- 4 Knoblauchzehen
- 2 rote Chili, frisch
- 30 g geröstete, gesalzene Erdnüsse
- 6 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Hefeextraktaufstrich, z. B. Vegemite oder Cenovis
- 4 Stücke Orangenschale, nicht vom Weissen (1,5 x 5 cm)
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g trockener Sherry
- 30 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- ½ TL Paprika
- 1 EL Essig
- 50 g Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 7.45 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Pouletschenkel mit Mole verde
1 Std.
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Erdnusskrokant
1h 30min
Margarita
10 Min
Blätterteig, schnell
2h
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Fischstäbli an Tomatensauce
50 min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 min
Lasagneröllchen
1 Std.
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10 min