Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du beurre pour graisser les moules
- 270 g de pâte feuilletée, déjà étalée (env. 24 x 40 cm)
- 150 g de fromage, en morceaux (3 cm) (ex. Gruyère ou Gouda)
- 150 - 170 g de coeurs d'artichaut en conserve, égouttés
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 200 g de crème aigre, 20% M.G.
- 2 oeufs
- 20 feuilles de basilic frais, en fines lamelles
- ¼ c. à café d'origan séché
- ¾ c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Burger Tex-Mex
4h 25min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Ailes de poulet méditerranéennes et riz aux herbes et à l'orange
1 Std.
Tranche de caramel salé
2h 40 min
Cacahuètes épicées
45 Min
Amandes cacao moka
50min
Burgers de dinde
1h 25 min
Omelette aux blancs d'oeufs
35min
Mayonnaise à l'avocat
15 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Pain pitta
2 Std.