Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4-5 cm)
- 60 g sugar
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- ¼ tsp baking soda
- ¼ tsp five-spice powder
- 120 g water
- 150 g fresh passionfruit pulp
- 1 tsp cooking oil
- ½ tbsp cornflour (starch)
- ½ tbsp white rice vinegar
- 5 tbsp roasted cashew nuts, coarsely crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.5 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 125.6 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Taiwanese three cup chicken
20min