
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 68.2 kcal / 285.4 kJ
- Protein
- 3.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Gochujang seafood risotto
1hod.
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1hod. 20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min
Sour Plum Sauce
55min
Mantou buns
1hod. 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2hod. 30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1hod.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min
Mango sago pudding
35min