Zařízení & příslušenství
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 40min.
30 pieces
Suroviny
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
70 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
285.4 kJ /
68.2 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ube Halaya Jam
2hod. 10min.
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2hod. 50min.
Green tea ice cream (TM6 only)
24hod. 30min.
Sambal Zucchini Noodles
Žádné hodnocení
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min.
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1hod. 15min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Laing
1hod. 50min.
Pan de Sal
2hod. 20min.
Dairy-free pumpkin soup
30min.
Pork Adobo
55min.