Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 24hod. 40min
30 pieces

Suroviny

  • pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
    500 g
  • caster sugar
    120 g
  • honey
    40 g
  • Sichuan pepper to taste (see Tips)
    15 - 20 g
  • paprika
    ½ tsp
  • Shaoxing wine
    40 g
  • light soy sauce
    50 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • oil to grease

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 68.2 kcal / 285.4 kJ
Protein 3.1 g
Tuk 3.6 g
Sacharidy 5.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 70 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...