Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Stir Fried Whole Fish
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Pineapple tarts
1h 30 min
Buddha's Delight
55min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Pork Balls
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min