Zařízení & příslušenství
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 40min.
30 pieces
Suroviny
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
70 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
285.4 kJ /
68.2 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Žádné hodnocení
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min.
Indonesian white spice paste
35min.
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min.
Green Chillies With Pork Belly
25min.
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2hod. 10min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Singapore Laksa
55min.
Pan-fried pork buns
2hod.
Chai Buey
1hod. 45min.