Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min