Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
TM6 TM5 TM31

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
  • 120 g caster sugar
  • 40 g honey
  • 15 - 20 g Sichuan pepper to taste (see Tips)
  • ½ tsp paprika
  • 40 g Shaoxing wine
  • 50 g light soy sauce
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil to grease

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
68.2 kcal / 285.4 kJ
Protein
3.1 g
Tuk
3.6 g
Sacharidy
5.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sodík
70 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty