Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
All-in-one chicken congee
35 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Brown Rice Congee
30 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Chicken stock powder
6h 35min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chai Buey
1h 45 min.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min