
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 746 kcal / 3133.3 kJ
- Protein
- 65.4 g
- Tuk
- 33.9 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 821.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3hod. 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min