Zařízení & příslušenství
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
821.1 mg
Protein
65.4 g
Kalorie
3133.3 kJ /
746 kcal
Tuk
33.9 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
44.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1hod. 5min.
Pork Belly Cabbage Rice
45min.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1hod.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Braised pork belly
55min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Rice Wine Chicken
30min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min.
Yam Rice
45min.