
Zařízení & příslušenství
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
746 kcal /
3133.3 kJ
Protein
65.4 g
Tuk
33.9 g
Sacharidy
44.7 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sodík
821.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Around Asia
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland