Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    2 tbsp
  • vegetable oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • chilli broad bean paste (see Tip)
    1 tbsp
  • dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
    20 g
  • canned bamboo shoots drained and cut into julienne
    75 g
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • white sugar
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 821.1 mg
Protein 65.4 g
Kalorie 3133.3 kJ / 746 kcal
Tuk 33.9 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...