Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 821.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chai Buey
1h 45min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min