Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 821.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Spring onion pork ribs
1h
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min