Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba
nebo 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo, a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon, puliti, a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, senza semi
- 20 g di latte, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Pizza di patate con verdure
2 Std.
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Olive croccanti
1h 30min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min