Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Liquore al caffè
Žádné hodnocení
Trito di cipolle
5min
Spaghetti cinesi con verdure
40min
Involtini di carne con verdure
1h
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
Žádné hodnocení
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Linguine ai gamberoni
30min