Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Savoiardi morbidi
40min
Arancini di riso
3h 5min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Linguine ai gamberoni
30 min
Pizza capricciosa
1h 35min
Polpette di riso
Žádné hodnocení
Crostini con funghi e Fontina
35min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Risotto ai frutti di mare
1 godz. 15 min