Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Penne risottate con le cozze
1u. 5min
Tagliatelle ai funghi
1h
Sformato di pasta
50 min.
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Linguine con scampi al limone
Keine Bewertungen
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Torta di Pasqua
1h 55min
Penne al tonno
35 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min