
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di costolette di maiale, disossate a fette (circa 1-2 cm)
- 13 g di sale
- 20 g di zucchero
- 5 g di dado per brodo di carne
- 4 g di pepe nero macinato
-
15
g di vino di riso
nebo 15 g di vino bianco - 5 g di olio di sesamo
- 5 g di salsa di soia
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 1045 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 4 uova
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone rosso pulito e a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone verde pulito e a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a spicchi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di ketchup
- 30 g di amido di mais (maizena) mescolato con 4 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611.2 kcal / 2557.4 kJ
- Protein
- 41.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Sodík
- 1002.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al pesto con pomodorini e pasta ai funghi
1hod. 50min
Chai latte parfait
15hod. 5min
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4hod. 40min
Spaghetti paurosi con polpettine occhio
1hod. 30min
Torta alla crema champagne
3hod. 20min
Frutta Martorana
27hod. 30min
Ravioli alla carbonara
1hod. 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1hod. 30min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1hod. 45min
Pasta al ragù
1hod. 30min
Pasta ‘ncasciata
1hod. 55min
Polpette alla calabrese
50min