Kompatibilní verze
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verdure insaporite
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carota a pezzi
- 130 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 2 ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
- olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
- 150 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Ossibuchi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 300 g di brodo vegetale
- 350 g di pasta secca tipo ziti
Fonduta di Parmigiano
- 150 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
- 5 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 16847 kJ / 4030 kcal
- Protein
- 230 g
- Sacharidy
- 334 g
- Tuk
- 194 g
- Nasycený tuk
- 89 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 2606 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Pasta patate e provola
55 Min
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Pasta e patate con provola
1h
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Pastiera
15h
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h