
Kompatibilní verze
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verdure insaporite
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carota a pezzi
- 130 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 2 ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
- olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
- 150 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Ossibuchi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 300 g di brodo vegetale
- 350 g di pasta secca tipo ziti
Fonduta di Parmigiano
- 150 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
- 5 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4030 kcal / 16847 kJ
- Protein
- 230 g
- Tuk
- 194 g
- Sacharidy
- 334 g
- Vláknina
- 15 g
- Nasycený tuk
- 89 g
- Sodík
- 2606 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziti con ragù alla napoletana
1hod. 30min
Involtini di manzo con cetriolini e cavolo rosso (Bimby Friend)
2hod. 10min
Frittatine di pasta
3hod. 30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5hod. 30min
Struffoli
1hod.
Pastiera
15hod.
Babà napoletano
2hod. 45min
Friarielli e salsiccia
50min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4hod.
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2hod.
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Torta Babà napoletana
8hod.