Kompatibilní verze
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verdure insaporite
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carota a pezzi
- 130 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 2 ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
- olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
- 150 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Ossibuchi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 300 g di brodo vegetale
- 350 g di pasta secca tipo ziti
Fonduta di Parmigiano
- 150 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
- 5 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 16847 kJ / 4030 kcal
- Protein
- 230 g
- Sacharidy
- 334 g
- Tuk
- 194 g
- Nasycený tuk
- 89 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 2606 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta zucca e cavolo riccio
45 min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30 min
Babà napoletano
2u. 45min
Struffoli di Natale (TM6)
1u.
Pastiera napoletana
15 Std.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1u.
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Torta Babà napoletana
8h