Zařízení & příslušenství
泰式檸香松阪綠咖哩
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
椰子油20 克
-
泰式綠咖哩醬70 克
-
水200 克
-
椰奶200 克
-
泰國檸檬葉5 片
-
松阪肉 切薄片(厚約0.5公分)150 克
-
新鮮四季豆 斜切(長約3公分)100 克
-
茄子 切斜片(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
魚露10 克
-
黑糖10 克
-
九層塔15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.8 g
Kalorie
1262.1 kJ /
301.9 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
8.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan