泰式檸香松阪綠咖哩

泰式檸香松阪綠咖哩

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 椰子油
    20 克
  • 泰式綠咖哩醬
    70 克
  • 200 克
  • 椰奶
    200 克
  • 泰國檸檬葉
    5 片
  • 松阪肉 切薄片(厚約0.5公分)
    150 克
  • 新鮮四季豆 斜切(長約3公分)
    100 克
  • 茄子 切斜片(約1公分)
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克
  • 魚露
    10 克
  • 黑糖
    10 克
  • 九層塔
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.8 g
Kalorie 1262.1 kJ / 301.9 kcal
Tuk 26.2 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...