
Zařízení & příslušenství
Marocké kuřecí maso s kuskusem
Příprava 25min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
garam masala1 ½ polévkové lžíce
-
mleté kurkumy3 čajové lžičky
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého¾ čajové lžičky
-
kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)600 gramů
-
kuskusu250 gramů
-
vody630 gramů
-
slunečnicového oleje1 polévková lžíce
-
čerstvé plocholisté petrželky pouze listů10 stonků
-
stroužky česneku3
-
cibule napůl80 gramů
-
slunečnicového oleje1 polévkovou lžíci
-
zelených oliv bez pecek60 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty1 čajová lžička
-
citrón kůra a šťáva1
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
496 kcal /
2073 kJ
Protein
44 g
Tuk
15 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g