Marocké kuřecí maso s kuskusem

Marocké kuřecí maso s kuskusem

4.3 75 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • garam masala
    1 ½ polévkové lžíce
  • mleté kurkumy
    3 čajové lžičky
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • pepře, černého, mletého
    ¾ čajové lžičky
  • kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)
    600 gramů
    600 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
  • kuskusu
    250 gramů
  • vody
    630 gramů
  • slunečnicového oleje
    1 polévková lžíce
  • čerstvé plocholisté petrželky pouze listů
    10 stonků
  • stroužky česneku
    3
  • cibule napůl
    80 gramů
  • slunečnicového oleje
    1 polévkovou lžíci
  • zelených oliv bez pecek
    60 gramů
  • kuřecí dochucovací pasty
    1 čajová lžička
    1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
  • citrón kůra a šťáva
    1

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 496 kcal / 2073 kJ
Protein 44 g
Tuk 15 g
Sacharidy 44 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...