Marocké kuřecí maso s kuskusem

Marocké kuřecí maso s kuskusem

4.2 84 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 1 ½ polévkové lžíce garam masala
  • 3 čajové lžičky mleté kurkumy
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 600 gramů kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)
    600 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
  • 250 gramů kuskusu
  • 630 gramů vody
  • 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
  • 10 stonků čerstvé plocholisté petrželky pouze listů
  • 3 stroužky česneku
  • 80 gramů cibule napůl
  • 1 polévkovou lžíci slunečnicového oleje
  • 60 gramů zelených oliv bez pecek
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 citrón kůra a šťáva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 44 g
Kalorie 2073 kJ / 496 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...