Marocké kuřecí maso s kuskusem
TM5 TM6

Marocké kuřecí maso s kuskusem

4.1 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 1 ½ polévkové lžíce garam masala
  • 3 čajové lžičky mleté kurkumy
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 600 gramů kuřecích paliček, vykostěných, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
    nebo 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
  • 250 gramů kuskusu
  • 630 gramů vody
  • 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
  • 10 stonků čerstvé plocholisté petrželky, pouze listů
  • 3 stroužky česneku
  • 80 gramů cibule, napůl
  • 1 polévkovou lžíci slunečnicového oleje
  • 60 gramů zelených oliv, bez pecek
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 citrón, kůra a šťáva

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
2073 kJ / 496 kcal
Protein
44 g
Sacharidy
44 g
Tuk
15 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty