Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 20367 mg
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Steinpilze sous-vide
30 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h