
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
- ½ TL Salz etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zitronensaft etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lauchstange gewaschen
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 300 g Wasser
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 378 kcal / 1582 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1hod. 5min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1hod. 10min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1hod.
Zandergulasch
45min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Fischgulasch
40min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Boef Stroganoff
50min