Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zitronensaft, etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lauchstange, gewaschen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 300 g Wasser
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 Std.
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30 min