Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zitronensaft, etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lauchstange, gewaschen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 300 g Wasser
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1u. 30min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Fischgulasch
40min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Schöpsernes
1h
Nussfisch
30min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Zandergulasch
45min