
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
- ½ TL Salz etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zitronensaft etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lauchstange gewaschen
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 300 g Wasser
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 378 kcal / 1582 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Menü: Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 godz. 15 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 godz. 30 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Zandergulasch
45 min