Fischfilet in cremiger Lauchsauce

Fischfilet in cremiger Lauchsauce

4.7 95 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
    500 g
  • Salz etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    etwas
  • Zitronensaft etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
    20 g
  • Thymian, frisch
    4 Zweiglein
  • Lauchstange gewaschen
    1
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Öl
    20 g
  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
  • Schlagobers
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 28 g
Kalorie 1582 kJ / 378 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...