Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Wasser
- 25 g Tomatenmark
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Dose stückige Paradeiser, aus der Dose (Füllmenge ca. 400 g)
- 60 g Rollgerste
- 2 Hendlbrustfilets, ohne Haut (ca. 250-300 g)
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß "Feine Prise"
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert "Feine Prise"
- 6 Cocktailtomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 389 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Fischcurry
45 min
Fisolenfleisch
1 godz.
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Hähnchen
1h 15min
Mediterrane Fischstrudel
1h 25 min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min