Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2176 kJ / 519 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Blunzenpackerl
50 Min
Nussfisch
30min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h