
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2176 kJ / 519 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1hod. 30min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1hod. 5min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1hod. 25min
Flammkuchen mit Forelle
1hod.
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1hod.
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min
Flaumiger Lauchkuchen
2hod.
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min