Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 399 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weisser Leberkäse
14h 30min
Schöpsernes
1h
Fischburger mit Koriander Mojo
45min
Menü: Minestrone, Putenrouladen mit Paprikasauce und Bulgur & heiße Liebe
55min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1 Std. 25 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min