Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 399 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Coq au vin
3h
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 Std. 40 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Tex-Mex-Eier im Förmchen
30 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2 godz.
Flammkuchen mit Forelle
1h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min
Fruchtige Marillentarte
4h