Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Babyspinat, frisch
- 70 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 500 g Schweinefilet, sehnenfrei
- ¾ - 1 ¼ TL Salz und 2-3 Prisen für das Filet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 2-3 Prisen für das Filet
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 500 g Linsen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 200 g Wasser
- 1 - 2 EL Balsamico-Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1909 kJ / 456 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30 min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Boef Stroganoff
50min