Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
- pangrattato q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Panissa
45min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta di riso salata
2h 10min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Torta pasqualina
2h 5min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min