
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 500 g di patate pelate e a dadini
- pangrattato q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 220 kcal / 920 kJ
- Protein
- 13.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Tortino di fagiolini e patate
1hod. 30min
Sformatini ai porri
55min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Torta pasqualina
2hod. 5min
Torta di riso salata
2hod. 10min
Riso in torta verde
1hod. 30min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Brandacujun
45min
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min
Pansoti in salsa di noci
2hod.
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min
Panissa
45min