Polpettone fagiolini e patate

Polpettone fagiolini e patate

4.6 249 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di funghi secchi a pezzi
  • 500 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 500 g di patate pelate e a dadini
  • pangrattato q.b.
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.7 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...