Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Focaccia al formaggio
55min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Torta pasqualina
2hod. 5min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Panissa
45 min