![Laksetatar Laksetatar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD25A078-3106-49D9-B4EB-551090DAE603/Derivates/9D39A513-7F3A-416A-8A58-91724BFBD3AB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsk rosa peberkorn
- 2 kviste dild, frisk (kun bladene)
- 300 g fersk laksefilet, uden skind (sushi-kvalitet), skåret i 3 stykker
- 40 g citronsaft, friskpresset
- 2 spsk olivenolie
- ½ tsk worcestershire sauce
- ½ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 100 g brøndkarse eller blandet salat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g