Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2941 kJ / 703 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Tuk
- 35.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Torta margherita CucinaBarilla
1h
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Rigatoni alla toranese
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min