Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2941 kJ / 703 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Tuk
- 35.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Crocchette di carne
9 Std.
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Polpette di riso
2h
Patate novelle ripiene
1h 5min
Salsicciotti di pollo con salsa ai funghi, insalata di patate e pere al cioccolato
1h 30min
Polpette di riso
Žádné hodnocení
Scaloppine alla perugina
30min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Pasta al ragù
1h 30min