Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di carne trita di manzo
- 350 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 120 g di vino rosso
- 450 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 750 g di pasta secca tipo paccheri
- 105 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 2 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2u.
Pane alla birra (TM6)
4h
Super Ham-Burger
2h 30min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1u.
Cupola di pane con agnello e patate
2u.
Polenta con straccetti di manzo
1h 30 min
Panna montata all'aneto
5 Min
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min