Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne trita di manzo
- 350 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 120 g di vino rosso
- 450 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 750 g di pasta secca tipo paccheri
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 105 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Panzerotti romani
1h 10 min
Pasta con crema di fave e salmone
35 min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1 Std.
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Donut Milkshake
3 Std. 30 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1u. 40min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 min
Tubettini alla maiorese
55 min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Pasta gratinata
50 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min