Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pomodori a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
600
g di polpo fresco pulito, a pezzi
nebo 600 g di polpo surgelato a pezzi - 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1000 g di brodo di pesce
- 1 - 2 peperoncini piccanti rossi (volitelně)
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso a chicco corto
- 1 carciofo, pulito e a spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 597 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 Std. 30 Min
Coniglio ai funghi
1sa 10 dk
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Calamari in umido
55min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min