Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pomodori a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
600
g di polpo fresco pulito, a pezzi
nebo 600 g di polpo surgelato a pezzi - 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1000 g di brodo di pesce
- 1 - 2 peperoncini piccanti rossi (volitelně)
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso a chicco corto
- 1 carciofo, pulito e a spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 597 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Marmitako di polpo
50 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Riso integrale al tonno e carciofi
40 Min
Riso calamari e piselli
40 Min
Risotto al nero di seppia
35 Min