Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Chop Suey vegetarisch
30 Min
Chinesische Gemüsenudeln
40 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min