Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45 min
Chinesische Gemüsenudeln
40 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min