Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1h 15min
Scharfe Garnelensuppe
35min