Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 - 4 Peperoni, rot, siehe Tipp (volitelně)
- 30 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz, siehe Tipp (volitelně)
- 120 g Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
-
600
g Hähnchenunterschenkel
nebo 600 g Hähnchenflügel - 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 20 g Sojasauce
- 1 TL Salz
- 20 g Zucker
- 450 g Tomaten, geachtelt
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Paprika, gemischt, in Stücken (3 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 godz. 10 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Chicken-Mushroom Balti
50 min