Kompatibilní verze
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 505.4 mg
Alternativní recepty
Garlic and White Bean Stew
50min
Vegetarian Chilli
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min