Kompatibilní verze
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 505.4 mg
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min