Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 170 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- Pflanzenöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Madras
1h 30 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Chicken Akhni
1h 30 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Orientalische Hackbällchen
40min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Garnelen Bhuna
30 Min
Kofta Curry
1h 10min
Chicken Jalfrezi
1 Std.