
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 170 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- Pflanzenöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 272 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meeresfrüchte Korma
40min
Kerala Fisch Curry
30min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Lamm Keema mit Erbsen
1hod.
Kashmiri Reis
30min
Provenzialisches Lammragout
1hod. 40min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1hod. 15min
Lamm Rogan Josh
1hod. 45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Garnelen Bhuna
30min
Chicken Akhni
1hod. 30min
Chicken Saag
50min