
Zařízení & příslušenství
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
Příprava 35min
Celkový 1hod. 10min
6 porcí
Suroviny
Bylinkové knedlíčky
-
bylinkové směsi, čerstvé (např. bazalky, petržele, divokého česneku, kerblíku a dalších bylinek s měkkými listy)10 - 15 gramů
-
mléka200 gramů
-
máslo plus extra pro vymazání60 gramů
-
soli, jemné¾ čajové lžičky
-
muškátového oříšku, mletého (volitelně)¼ čajové lžičky
-
krupice (jakéhokoliv druhu pšenice)150 gramů
-
vejce1
Polévka z červené řepy
-
červené řepy čerstvé, oloupané, na kousky500 gramů
-
vody700 gramů
-
vína, bílého150 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty2 vrchovaté čajové lžičky
-
hladké mouky25 gramů
-
soli, jemné½ - 1 čajová lžička
-
muškátového oříšku, mletého2 špetky
-
pepře černého, mletého1 špetka
-
smetany, jakéhokoliv typu100 gramů
-
vinného octa, bílého (volitelně)1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
331 kcal /
1386 kJ
Protein
7 g
Tuk
17 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika