
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů jablek bez jádřince, na plátky 2 mm
- 180 gramů jablek oloupaných, bez jádřince, na kousky
- 4 vejce
- 70 gramů slunečnicového oleje
-
100
gramů xylitolu plus navíc na posypání
nebo 100 gramů erythritolu plus navíc na posypání - 220 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička mletého kardamomu
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu (volitelně)
- 1 špetka soli
- mletá skořice na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 162.2 kcal / 679 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Kakaovo-avokádový koláč
1 Std. 15 Min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 Std.
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2 Std.
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 Min
Jablečno-ořechové muffiny
45 Min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1 Std.
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Mrkvovo pomerančová bábovka
1 Std. 40 Min
Pomerančový chlebíček
50 Min
Celozrnné mrkvové vafle se skořicovým krémem
1 Std. 5 Min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 Std.