Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů jablek, bez jádřince, na plátky 2 mm
- 180 gramů jablek, oloupaných, bez jádřince, na kousky
- 4 vejce
- 70 gramů slunečnicového oleje
-
100
gramů xylitolu, plus navíc na posypání
nebo 100 gramů erythritolu, plus navíc na posypání - 220 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička mletého kardamomu
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu (volitelně)
- 1 špetka soli
- mletá skořice na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 679 kJ / 162.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 Min
Kakaovo-avokádový koláč
1 Std. 15 Min
Fazolové brownies
40 Min
Ovocný koláč z banánové mouky
45 Min
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25 Min
Banana bread s batáty
2 Std.
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Ovesné muffiny s meruňkami
40 Min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 Min
Celozrnné mrkvové vafle se skořicovým krémem
1 Std. 5 Min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 Std.
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 Std.