Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Schweinefilet, in Streifen (1 x 5 cm)
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- 10 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 360 g Knoblauchsprossen, in Stücken (4 cm), siehe Tipp
- 20 g Wasser
- 20 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- ½ TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 616 kJ / 147 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1sa
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1sa 30 dk
Schweinefleisch mit Wasabi
2 Std. 45 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1sa
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1sa 40 dk
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min