
Kompatibilní verze
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rinderfilet in Streifen (5 mm breit, ca. 6 cm lang)
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 EL dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 10 g neutrales Öl
- 3 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln geachtelt
- 10 g Butter
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 184 kcal / 771 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1hod.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Slow Cooking Beef Madras
3hod.
Beef Madras
1hod. 30min