Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 - 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, quer in dicken Streifen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 3 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln (z.B. Fetuccine)
- 1 ½ TL Salz und etws mehr zum Abschmecken
- 150 g Crème fraîche
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2570 kJ / 614 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1u. 30min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1u. 30min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1u. 30min
Pilzsauce
35min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Linguine mit Garnelen
35min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 Min