Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 - 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, quer in dicken Streifen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 3 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln (z.B. Fetuccine)
- 1 ½ TL Salz und etws mehr zum Abschmecken
- 150 g Crème fraîche
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2570 kJ / 614 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Linguine
30 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 Min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 min