Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Char siu bao pork buns
6h 35min