Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min