Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 224.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Hakka Yam Abacus
20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min