![XO sauce XO sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DC1594DC-2A05-4778-8CC8-52172FB4C5C1/Derivates/8819931a-17e5-464d-b1c2-d517ef2113f9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 224.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
Alternativní recepty
Mantou buns
1h 30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Pork Trotter Jelly
8h
Cream of Lotus
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Hakka Yam Abacus
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min