Zařízení & příslušenství
XO sauce
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
1 Total recipe
Suroviny
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Protein
56.7 g
Kalorie
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Tuk
224.6 g
Vláknina
13.3 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Essentials
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Steamed Tapioca Kuih
50min.
Pork Trotter Jelly
8hod.
Yu wan tang (fish ball soup)
40min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.